Hyvä palkka, valoisa tulevaisuus - OTTO näyttää tien

  30.04.2018

Vaikka Nexus Components valitsee toimittajakumppanit ensisijaisesti tuotteidensa laadun perusteella, emme voi olla kummallakin ylpeä yhteistyöstä OTTO Engineeringin kanssa.

Yrityksen sitoutuminen paikalliseen yhteisöön on inspiraation uutisympäristöön täynnä tarinoita ulkoistamisesta, halvasta työstä ja kustannusleikkauspäätöksistä.
Lauantaina 5. toukokuuta OTTO Engineering avaa ovensa seuraavan sukupolven komponenttitoimittajille - ja tarjoaa yli 40 prosentin palkankorotus potentiaalisille uusille rekrytoille, jotta heille näytettäisiin, mitä uran komponenttien valmistuksessa on tarjota.

OTTO - joka tarjoaa joystickien, Hall Effectin ja sähkömekaanisten kytkimien ja kädensijoiden valikoiman Nexus Componentsin kautta Iso-Britanniaan - pyrkii näyttämään seuraavan sukupolven uran arvon valmistusprosessissa ja houkuttelemaan parhaat ehdokkaat pitämään sen huippuluokan komponenttien valmistus.

Se sijaitsee Carpentersvillessä Illinoisissa kylän suurimmalla työnantajalla ja on käyttänyt miljoonia ympäristön parannuksiin, jotka hyödyttävät koko yhteisöä ja oman työvoimansa. Sen työntekijän elatusaste on yli 90 prosenttia. Haasteena on kuitenkin saada korkeakoulututkinnon suorittaneet pysymään, ja haastamaan käsitys siitä, että valmistus on toisen luokan ura.

Presidentti Tom Roeser sanoi: "Kun vanhemmat tai yhteiskunta haluavat motivoida nuorta henkilöä, he usein epäilevästi sanovat:" Mitä aiot tehdä, työskentele tehtaalla? " Valmistusyritykset ovat pahentaneet ongelmaa pitämällä valmistuspai- kan usein alhaisempina.
"Ja aion näyttää heille - annan sinulle uran mahdollisuuden. Haluan kouluttaa ihmisiä siitä, että tehdas on tilaisuus. "

Työpaikkamessuillaan 5. toukokuuta OTTO tarjoaa kokoonpanotyöntekijälle 13 €: n suuruisen aloitusmaksun ja tarjoaa työntekijöille voitonjako-ohjelman. Yhteisesti palkan ja etuuksien summa on jopa 14,30 dollaria tunnissa, mikä on noin 43 prosentin lisäystä.

Se on rohkea ja sitoutunut yritys, joka alkoi perheyritykseksi vuonna 1961, jolloin yhdellä asiakkaalla oli kytkimet perustajan Jack Roeserin kellarista.
Jack lähti 32 000 dollarin vuodessa insinöörityöhön - kadehdittava palkka vuonna 1961 - perustamaan oman yrityksen käyttäen uunia ja pieniä koruarkistoja. Hänen poikansa Tom katsoi häntä lapsena, kun hän rakensi tämän liiketoiminnan. Se on täydellinen tarina amerikkalaisesta unesta, ja nyt yhtiö on Carpentersville-kylän sydämessä, jolla oli vuoden 2010 väestölaskennassa alle 40 000 asukasta.

Yhtiö laajenee entisestään, rakentaa uuden 20 miljoonan dollarin teknologia- ja valmistuskeskuksen alle kilometrin päähän sen nykyisestä pääkonttorista, johon kuuluu tilaa kouluttaa oppisopimuskoulutusta uraan valmistavaksi.

Nexusilla olemme ylpeitä siitä, että voimme myydä tämän yrityksen tuotteita ja olla vakuuttuneita siitä, että yhtiön pitkän aikavälin suunnitelma mahdollistaa sen, että se pystyy kehittämään huippuluokan muotoiluja ja innovaatioita, jotka jatkavat asiakkaidemme yhä monimutkaisempien ongelmien ratkaisemista

.
Tulevat kuukausina tulemme esittelemään enemmän yhtiön tuotteista uutisartikkeleissamme - tuotteitamme löytyy sivuillamme osoitteessa http://www.nexuscomponents.co.uk/Manufacturers/OTTO ja äskettäin keskityimme OTTOon P9M-lukituspainike, uusi kehitys yhtiön suosittuun ja luotettavaan P9-valikoimaan http://www.nexuscomponents.co.uk/News/View/P9M%20Latching%20Pushbutton/19